eOriginals

Un blog unde poti publica articole in mod gratuit.
Pe eOriginals gasiti informatii din orice domeniu de interes.Alegerea sistemului de supraveghere video

Fie ca ai nevoie de un sistem de supraveghere video pentru acasa, pentru la birou sau pentru o proprietate pe care o detii si unde nu ai timp sa mergi prea des, alegerea dispozitivului care iti va oferi imagini este una destul de difiila. Sunt destul de multe detalii care trebuie sa fie luate in considerare, incepand cu magazinul de unde cumperi si terminand cu analiza corecta a spatiului ce urmeaza a fi supravegheat. Unele detalii sunt mai importante, in timp ce altele au o importanta mai redusa.

Cum alegi, asadar, un sistem de supraveghere video?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iei cat mai multe date despre spatiul pe care urmeaza sa il supraveghezi. Analizeaza marimea spatiului, analizeaza punctele de interes, de unde iti doresti sa obtii imagini si stabileste care este caracteristica zonei supravegheate. Vei supraveghea un spatiu de exterior sau unul de interior? Va fi intuneric sau lumina in timpul supravegherii? Toate aceste detalii conteaza foarte mult in alegerea finala a aparatului.

Dupa ce ai toate detaliile legate de spatiul supravegheat, este timpul sa gasesti un magazin care iti poate oferi sistemul dorit. Cel mai indicat este sa optezi pentru un magazin online, care este dedicat 100% supravegherii video, precum acest magazin. Motivatia este cat se poate de simpla: ai o diversitate mare de produse, preturi mici si sanse mari sa gasesti repede ceea ce te intereseaza.

Dupa ce ai ales magazinul, este timpul sa alegi produsele. Elementele care conteaza cu adevarat sunt reprezentate de calitate si de eficienta:

  • Tine cont de rezolutia camerei si a DVR-ului. Rezolutia este cea care va da calitatea imaginii, asadar, trebuie sa fie una cat mai mare, pentru a oferi cat mai multe detalii;
  • Tine cont de destinatia camerei. Exista camere destinate mediului exterior si camere destinate interiorului. Cele de exterior sunt construite in asa fel incat sa faca fata fara probleme la intemperii si la temperaturi extreme in timp ce camerele de interior sunt focusate mai mult pe partea de dotari tehnice.
  • Tine cont de specificatii. Tehnologia moderna aduce o multime de specificatii noi, care mai de care mai interesante. Poti gasi camere de supraveghere cu infrarosu, care filmeaza fara probleme pe timp de noapte, poti gasi camere de supraveghere cu senzori de miscare sau poti gasi camere de supraveghere care pot fi controlate de la distanta. Evident, nu toate tehnologiile sunt potrivite pentru tine.Este bine sa analizezi cu atentie nevoile pe care le ai si sa optezi pentru acea camera care iti acopera exact necesitatile, fara sa aiba preturi foarte mari.
  • Ai grija la producator. Producatorul camerei este si el foarte important. De regula, producatorii mari, precum Hikvision, dispun de tehnologii moderne si eficiente. Chiar daca preturile pot fi ceva mai mari decat in cazul concurentei, acest lucru este neimportant, in conditiile in care diferentele sunt mici si se amortizeaza in timp.

Dupa ce ai ales sistemul de supraveghere, cel mai bine este sa alegi o echipa de profesionisti care sa il monteze. In felul acesta cresti nivelul de eficienta.