eOriginals

Un blog unde poti publica articole in mod gratuit.
Pe eOriginals gasiti informatii din orice domeniu de interes.Instalarea programului de gestiune si vanzare POB Soft Retail in magazin usureaza procesul de gestiune, monitorizare, control si vanzare. Simplifica munca angajatilor si a managerilor.

Simplifica munca angajatilor deoarece ei vor opera direct in interfata de vanzare a programului, eliminand astfel erorile la operarea pe casa de marcat.

imagine client

Vanzarea produselor se va face de catre operator prin simpla scanare a codului de bare al produsului astfel ca angajatul nu va mai trebui sa tina minte mii de preturi si produse.

Programul de vanzare ajuta calculand automat valoarea de incasat, plata si rest.

Programul de gestiune ajuta la receptia facturilor si intocmirea NIR-urilor. Acest lucru elimina zecile de minute petrecute la receptia facturilor.

In ajutorul managerilor programul POB Soft Retail vine prin evidentierea stricta a stocului, prin monitorizarea intrarilor si iesirilor pe fiecare produs.

Ofera posibilitatea inventarierii in orice moment a unui produs, a unei gestiuni, grupe, subgrupe sau a intregului magazin.

Programul de gestiune fiind creat in conformitate cu legislatia in vigoare a Romaniei ii ofera liniste administratorului ca documentele solicitate de organele de control NIR, RAPORT DE GESTIUNE ZILNIC, REGISTRUL DE CASA sunt generate automat.

Progamul ofera vanzarea detaliata pe produs, gestiune, grupa, subgrupa, pe clienti, pe operatori intre anumite date.

Programul genereaza necesarul de marfa pentru fiecare furnizor si anunta managerul asupra porduselor care au miscare lenta sau stau de mult pe stoc.

Tine evidenta clara a platilor catre furnizor si a sumelor de incasat de la clienti generand rapoarte pe baza acestora.

Aceste lucruri fac ca managerul sa ia decizii bazate pe date concrete si nu pe presupuneri sau banuieli.

creste afacerea

 

Afla mai multe detalii despre modul in care te poate ajuta Soft Retail un program de gestiune magazin.

cumpara acum