eOriginals

Un blog unde poti publica articole in mod gratuit.
Pe eOriginals gasiti informatii din orice domeniu de interes.Cu putina rabdare si cateva cunostinte minimale vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea laptopului de care ai nevoie.

In primul rand, trebuie sa te gandesti pentru ce ai nevoie de laptop. Daca vrei sa il folosesti pentru a naviga pe internet , pentru a viziona filme, pentru a cauta informatii, poti achizitiona laptopuri refurbished cu un procesor cu o frecventa medie. Insa daca ai nevoie de laptop pentru a juca ultimele jocuri aparute si pentru a dezvolta aplicatii software atunci o sa ai nevoie de un laptop second hand cu un procesor mai mare.

Inainte sa iti cumperi laptopul , analizeaza-l si din punct de vedere al exteriorului. Colturile, crapaturile , zgarieturile sunt semne ale unei cazaturi anterioare despre care tu nu stii nimic. Ecranul trebuie sa fie impecabil, sa nu aiba urme de uzura; tastatura, sunetul, camera web trebuie verificate si testate. De asemenea , trebuie verificat daca laptopul se poate conecta la o retea de internet , daca porturile USB functioneaza.

Daca nu va deranjeaza sa achizitionati un laptop second hand in locul unui laptop nou , atunci cu siguranta veti fi multumiti de raportul calitate-performanta-pret , mai ales ca pretul pentru astfel de laptopuri renew este mai mult decat acesibil comparativ cu pretul unui laptop nou.